De route

De route

maandag 17 april 2017

Vertrek

Heel vroeg gaat de wekker. 5 uur eruit. Douchen, Hunter uit en op weg. Keurig op tijd op Schiphol. Inchecken en bagage gaat vlot en douane geen probleem. Ik mag mee. Dan een uurtje wachten. Eerst bij de gate, dan in de bus en nog even in het vliegtuig, maar dan ga ik weer. Heerlijk vliegen naar het mooie Engeland. Veel Engels om me heen. Lekker hoor. Ik heb er zin in.




Vliegen gaat vlot. Eerst helemaal taxiën naar de Polderbaan, daarna een uurtje vliegen. In Bristol gaat het ook snel. Koffer is er gelijk al en de shuttlebus staat klaar. Op weg naar Bristol Temple Mead.



Ontbijt op Schiphol werd niets, dus dan maar Engels. En aangezien ik toch twee uur op de trein moet wachten...


Om 12 uur naar Cheltenham, daar ben ik om 1 uur.



Omdat het Paasmaandag is, een bankholiday, gaat de bus pas om drie uur. Eerst maar een kopje thee.


Dan nog een uur met de bus.


Om vier uur in Chipping Campden. Prachtig dorp, fijne kamer en erg aardige mensen in de B&B.



Ik kom erachter dat ik iets ben vergeten. Nogal belangrijk...mijn UK adapter. Maar gelukkig hebben de B&B eigenaren een iPhone adapter, dus telefoon en powerbank helemaal opgeladen. Hopelijk kan dit onderweg nog een keer..of er 
eentje kopen in een dorpje onderweg.

Eerst even lekker bijkomen en mijn tas klaarmaken voor morgen. Dan een hapje eten bij Maharaja. Vooraf Sheek kebab.


Een lekker glaasje Sauvignon Blanc en dan de Chicken Jalfrezi met rijst.

Na het eten nog een rondje:



Welterusten. Morgen een lange dag. 8-9 uur lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten